Uber Eats voor Lightspeed Delivery

Sommige leveringskanalen vereisen speciale configuratie in Lightspeed Restaurant. Het wordt aanbevolen om een aparte categorie te creëren genaamd Levering in Restaurant Manager voor speciale producten die nodig zijn voor leveringskanalen.

Leveringstoeslag

Als u het leveringstarief van Uber Eats als inkomsten in uw rapporten wilt zien, moet u een speciaal product creëren dat wordt gebruikt om de inkomsten uit het leveringstarief te volgen.

Creëer in Restaurant Manager een product met de volgende specificaties.

• PLU: DEL88
  • Naam: Leveringstarief Uber Eats
  • Prijs: 0

Voer daarna de PLU in het Lightspeed Delivery-dashboard in:

1. Klik op Locaties in het Lightspeed Delivery-dashboard.
  2. Selecteer de gewenste locatie.
  3. Klik op Bewerken naast het Uber Eats-leveringskanaal.
  4. Zet de Meer weergeven-schakelaar aan.
  5. Schakel de Verzend leveringstarief-instelling in.
  6. Voer de leveringstarief-PLU in het veld Leverings-PLU in.