Lightspeed Restaurant aan Lightspeed Accounting koppelen

U kunt een onbeperkt aantal winkels (locaties) en gebruikers hebben in uw Lightspeed Accounting-account. U kunt ook een onbeperkt aantal boekhoudkundige bedrijven of juridische entiteiten hebben die aan een enkele Lightspeed Accounting-account gekoppeld zijn.

Toegang tot Lightspeed Accounting

OPMERKING: neem contact op met Lightspeed Support om Lightspeed Accounting op uw account in te schakelen.
  1. Toegang tot de inlogpagina van Lightspeed Accounting.
  2. Klik op Login.
  3. Vul uw aanmeldgegevens in en klik op Log in.
  4. Selecteer Lightspeed Restaurant uit de beschikbare POS-lijst.
  5. Vul uw Lightspeed Restaurant-gegevens in en klik op Save.
  6. Selecteer in de pagina Verbinden met Lightspeed Restaurant uw server uit het dropdownmenu en voer uw Account ID in.

OPMERKING: uw server verwijst naar het webportaal van Lightspeed Restaurant waarop u inlogt (xxx.posios.com). Lightspeed Support zal u uw Account ID bezorgen.

7. Klik op Connect.

Wat volgt?

Nu u met Lightspeed Restaurant verbonden bent, gaat u verder met het configureren van uw Lightspeed Accounting-instellingen en het koppelen aan uw boekhoudpakket.