Over bestellingen

Bestellingen worden verwerkt en beheerd in Restaurant POS, door middel van verschillende methoden, afhankelijk van de behoeften van uw restaurantomgeving.

Bestelmethoden

• Tafels-scherm: Dit is de basis-bestelworkflow die normaal gesproken wordt gebruikt in restaurants met bediening aan tafel. Hiermee kunt u uw bestellingen volgen en beheren op vloerplan en tafelnummer. Zie Elementair bestellen op een iPad.
  • Overzichtspaneel: Deze methode is geoptimaliseerd voor restaurants met snelle service en bars met minimale tafelbediening. Bestellingen die geplaatst worden via het Overzichtspaneel worden gezien als virtuele tafels in Restaurant POS. Zie Een betaling opladen naar een klantentab.
  • Afhaal- en leveringsscherm: Met deze methode kunt u afhaalbestellingen en leveringen aanmaken, volgen en voltooien, allemaal vanuit één plek. Zie Het afhaal- en leveringsscherm gebruiken om bestellingen op te nemen.

Om een samenvatting te zien van al uw bestellingen, tikt u op de knop Bestelling in de hoofdnavigatiebalk om toegang te krijgen tot de Bestellingenlijst.

Bestelfuncties

Producten

OPMERKING: Wanneer een product is toegevoegd aan een bestelling, wordt het een "bestelitem" genoemd.

Betalingen

Btw-vrijstellingen

Algemeen