Modificators selecteren

Modificators kunnen toegewezen worden aan producten en categorieën om details toe te voegen aan bestelitems, zoals bijgerechten of bereidingstemperatuur. Op maat, meeneem, Noten kunnen ook toegevoegd worden om items te bestellen als modificators.

Voor meer informatie over het aanmaken van modificators: zie Modificators aanmaken.

Modificators selecteren voor nieuwe bestelitems

1. Op het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt u op het product.

OPMERKING: afhankelijk van de instellingen van de modificatorgroep kan de pop-up modificator automatisch getoond worden. Indien niet ingeschakeld, volg dan de stappen om modificators aan bestaande bestelitems toe te voegen.

2. Selecteer de modificatorgroep.
  3. Klik op de modificator(s) die toegewezen moet(en) worden aan het bestelitem.
  4. Klik op Klaar.

Modificators bewerken voor een bestaand bestelitem

1. Op het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het bestelitem met de modificator(s) uit de bestellingenlijst.
  2. Klik op Modificators in het menu Itemopties.
  3. Selecteer de modficatorgroep.
  4. Klik op de modificator(s) die aan het bestelitem toegewezen moet(en) worden.
  5. Klik op Klaar. Het bestelitem zal de gedane aanpassingen weergeven.

Als de snelkoppelingsbalk ingeschakeld is, kunt u die gebruiken om snel en gemakkelijk modificators toe te voegen, zie Snelkoppelingsbalk gebruiken