Toevoegingen selecteren

Toevoegingen kunnen toegewezen worden aan producten en categorieën om details toe te voegen aan bestelitems, zoals bijgerechten of bereidingstemperatuur. Toevoegingen zoals 'op maat', 'meenemen' en notities kunnen ook toegewezen worden aan bestelitems.

Ga voor meer informatie over het aanmaken van toevoegingen in Restaurant Manager naar het artikel Toevoegingen aanmaken.

Toevoegingen selecteren voor nieuwe bestelitems

1. Op het Bestellingenscherm in Restaurant POS klikt u op het product.

OPMERKING: afhankelijk van de instellingen van de toevoegingsgroep kan de pop-up van de toevoegingen automatisch getoond worden. Indien niet ingeschakeld, volg dan de stappen om toevoegingen aan bestaande bestelitems toe te voegen.

2. Selecteer de toevoegingsgroep.
  3. Klik op de toevoeging(en) die toegewezen moet(en) worden aan het bestelitem.
  4. Klik op Klaar.

Toevoegingen bewerken voor een bestaand bestelitem

1. Op het Bestellingenscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het bestelitem met de toevoeging(em) uit de bestellingenlijst.
  2. Klik op Toevoegingen in het menu Itemopties.
  3. Selecteer de toevoegingsgroep.
  4. Klik op de toevoeging(en) die aan het bestelitem toegewezen moet(en) worden.
  5. Klik op Klaar. Het bestelitem zal de aanpassingen weergeven.

Als de snelkoppelingsbalk ingeschakeld is, kunt u die gebruiken om snel en gemakkelijk toevoegingen toe te wijzen. Ga naar het artikel Snelkoppelingsbalk gebruiken voor meer informatie.