Een gefinaliseerd kasticket nietig maken

Als een kasticket gefinaliseerd werd met de belasting toegepast, en een btw-ticket gegenereerd en geprint werd, kunt u een rekening nog terugbetalen door de betaalmethode Kasticket nietig maken te gebruiken. Voor informatie over het aanmaken van dit type betaalmethode: zie Betaalmethoden aanmaken.

OPMERKING: voor Belgische FDM-gebruikers is dit de enige manier om een gefinaliseerde bestelling terug te betalen of aan te passen.

1. Open het kasticket dat u wilt terugbetalen. Zie Een gefinaliseerd kasticket openen.
  2. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt u op het pictogram Betalen.

3. Klik op de betaalmethode Kasticket nietig maken.

Als de rekening opgesplitst was, zullen alle opgesplitste bedragen terugbetaald worden. Dit print automatisch een terugbetalingsticket met het vorige bedrag in het negatief dat het vorige btw-ticket annuleert.

4. Indien van toepassing opent u de tafel en maakt u een nieuw kasticket aan door de bestelitems toe te voegen en de betaling te ontvangen.