Het Betalingscherm in Restaurant POS

Het Betalingscherm in Restaurant POS is waar Betalingen en fooien ontvangen worden voor uw bestellingen.

U kunt elke beschikbare betaalmethode gebruiken om een betaling te verwerken voor een bestelling in Restaurant POS. Betaalmethoden zijn geconfigureerd in Restaurant Manager, zie Betaalmethoden aanmaken voor meer informatie.

Om naar het Betalingscherm te gaan, klikt u op het pictogram Betalen op het Bestellingscherm.

Componenten van het Betalingscherm

Kasticket(s)

De bestellingtickets ziet u bovenaan in het Betalingscherm. Ze tonen het totale bedrag van het kasticket, het bedrag dat reeds betaald werd en het resterende saldo.

Klik op een kasticket om te bestellingsdetails te openen in het Betalingscherm.

Bestelitem

De bestelitems voor het open kasticket zijn opgelijst in de middensectie van het Betalingscherm. Zij geven informatie weer in verband met de namen van het item, de bestelde hoeveelheden en de prijs.

Om een bestelitem snel naar een ander kasticket te verplaatsen, klikt-en-houdt u het pictogram icon_3bars.png en sleept u het naar het andere kasticket.

Kasticket-ID Het kasticket-ID wordt weergegeven onder de bestelitems in het Betalingscherm.
Btw Indien van toepassing wordt de kasticket-btw weergegeven overeenkomstig het kasticket-ID in het Betalingscherm.

Totale schuld Het totale bedrag dat verschuldigd is voor het weergegeven kasticket.
Betaaltypes Afhankelijk van de configuratie in Restaurant Manager worden hier de beschikbare betaaltypes/-methoden weergegeven. Als er meer dan 8 betaaltypes geconfigureerd zijn, kunt u links/rechts swipen om erdoorheen te scrollen.
Knop Finaliseren Nadat een betaling verwerkt is voor het kasticket, klikt u op Finaliseren om de bestelling te sluiten en terug te keren naar het Tafelscherm.