Betaalmethoden aanmaken

Alvorens betalingen te innen in Restaurant POS, maakt u betaalmethoden aan in Restaurant Manager.

Een nieuwe betaalmethode aanmaken

1. Op het scherm Betalingen in Restaurant Manager klikt u op de tab Betalingen.
  2. Klik op Betaling toevoegen.
  3. Specificeer de instellingen en klik op OK.
  4. Instellingen
    • Naam: naam van de betaling om weer te geven in rapporten
    • Beschrijving
  5. Type: betalingswijze zoals contant geld, creditcard of cheque

Voor iZettle betalingen moet u inloggen op uw iZettle account om betalingen te verwerken met behulp van iZettle. Zie Instellen van de betalingsverwerking met iZettle. Om betalingen in Restaurant POS met Worldline te verwerken, zie Worldline gebruiken voor de verwerking van betalingen.

• Kleur: kleur voor de betalingsknop in het scherm betaling
    • Automatisch sluiten: indien dit ingeschakeld is, zal de het betaalscherm op de App automatisch sluiten wanneer de betaling uitgevoerd is
    • Automatisch printen: indien dit ingeschakeld is, zal een kasticket automatisch geprint worden na het gebruik maken van de betalingsknop.

De betaalmethoden organiseren

Om uw betalingsknoppen te herschikken, kiest u Sorteren inschakelen en verplaatst u de betaalmethode naar de nieuwe locatie. Om spaties en nieuwe regels toe te voegen, klikt u op Spatiëring toevoegen en Nieuwe regel toevoegen.