Bestelitems opsplitsen

Individuele items binnen een bestelling, zoals een fles wijn, kunnen gemakkelijk in gelijke delen opgesplitst worden over een hele tafel of over gespecifieerde stoelen.

EEN BESTELLING OPSPLITSEN PER STOEL

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het bestelitem dat u wilt opsplitsen.
  2. Klik op Item volgens stoel opsplitsen in het menu Itemopties.
  3. Selecteer de stoelen waarover u het item wilt opsplitsen.
  4. Klik op Opsplitsen.

Een bestelitem opsplitsen in gelijke delen

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het item dat u wilt opsplitsen.
  2. Klik op Item in gelijke delen opsplitsen in het menu Itemopties. OPMERKING: opdat deze optie beschikbaar zou zijn, moet de ontwikkelaarinstelling Item in gelijke delen opsplitsen ingeschakeld zijn.
  3. Geef het aantal delen in waarin u het item wilt opsplitsen.
  4. Klik op Opsplitsen.

OF

1. In het Betalingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het item dat u wilt opsplitsen.
  2. Klik op Item in gelijke delen opsplitsen.
  3. Geef het aantal delen in waarin u het item wilt opsplitsen.
  4. Klik op Opsplitsen.