Bestelitems opsplitsen

Individuele items binnen een bestelling, zoals een fles wijn, kunnen gemakkelijk in gelijke delen opgesplitst worden over een hele tafel of over gespecifieerde stoelen.

Opmerking: Items moeten naar de bar of keuken worden verstuurd voordat ze volgens stoel kunnen worden opgesplitst.

Item(s) opsplitsen volgens stoel via het scherm Bestelling

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het bestelitem dat u wilt opsplitsen.
  2. Klik op Item volgens stoel opsplitsen in het menu Itemopties.
  3. Selecteer de stoelen waarover u het item wilt opsplitsen.
  4. Klik op Opsplitsen.

Item(s) opsplitsen volgens stoel via het Actiepaneel

Via het Actiepaneel kunt u meerdere items tegelijkertijd volgens stoel opsplitsen.

1. Tik in het scherm Bestelling op de knop Actiepaneel.  actions_panel-button.png
  2. Selecteer het (de) item(s) die u volgens stoel wilt opsplitsen.
  3. Tik op Opsplitsen volgens stoel.
  4. Selecteer de stoelen volgens welke u het (de) item(s) wilt opsplitsen

Een bestelitem opsplitsen in gelijke delen

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het item dat u wilt opsplitsen.
  2. Klik op Item in gelijke delen opsplitsen in het menu Itemopties. OPMERKING: opdat deze optie beschikbaar zou zijn, moet de ontwikkelaarinstelling Item in gelijke delen opsplitsen ingeschakeld zijn.
  3. Geef het aantal delen in waarin u het item wilt opsplitsen.
  4. Klik op Opsplitsen.

OF

1. In het Betalingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het item dat u wilt opsplitsen.
  2. Klik op Item in gelijke delen opsplitsen.
  3. Geef het aantal delen in waarin u het item wilt opsplitsen.
  4. Klik op Opsplitsen.