Tafels gebruiken voor afhaal- en leveringbestellingen

Tafels kunnen gebruikt worden voor Afhaal- en Leveringbestellingen voor zowel de basismethode als de geavanceerde methode (zie Afhaling en Levering

Tafels gebruiken om basis Afhaal- en Leveringbestellingen op te nemen

Met de basismethode kunt u geen andere Afhaal- en Leveringbestelling beginnen verwerken voordat de actuele bestelling volledig gefinaliseerd is.

1. In het Tafelscherm in Restaurant POS klikt u op een tafel van het type Afhaling of Bestelling.
  2. Voeg bestelitems toe aan de bestelling.
  3. Zend de bestelling naar de keuken en/of bar.
  4. Verwerk de betaling zoals gewoonlijk.
  5. Finaliseer de bestelling.

Tafels gebruiken om geavanceerde Afhaal- en Leveringbestellingen op te nemen

Als u tijdens een Afhaal- en Leveringbestelling met de geavanceerde methode het bestelscherm verlaat, wordt de bestelling automatisch gezonden naar het Afhaal- en Leveringscherm. Dit laat u toe om verschillende Afhaal- en leveringbestellingen tegelijk te starten en te verwerken. Ga naar het Afhaal- en Leveringscherm om uw Afhaal- en Leveringbestellingen te traceren, bewerken en beheren. Zie Het Afhaal- en & Leveringscherm gebruiken.

1. In het Tafelscherm in Restaurant POS klikt u op een tafel van het type Afhaling of Bestelling.
  2. In de pop-up Afhaling klant selecteert u een bestaande klant of maakt u een nieuwe aan.

OPMERKING: de ingeschakelde pop-up Afhaling moet ingeschakeld zijn in de App instellingen.

3. Zend de bestelling naar de keuken en/of bar.
  4. Verwerk de betaling zoals gewoonlijk.
  5. Finaliseer de bestelling.