Een klant toewijzen aan een bestelling

Klanten toevoegen aan bestellingen in Restaurant POS helpt u om terugkerende klanten te identificeren en bij te houden. Zodra een klant in uw systeem zit, hebt u een snelle toegang tot informatie met betrekking tot zijn favoriete producten, zijn bezoekgeschiedenis en de stand van zijn krediet/tab. Klantinformatie kan op elk moment bekeken worden via de pop-up Klant.

Een klant toewijzen op het Bestellingscherm

Om klanten toe te voegen aan bestellingen op het Bestellingscherm, moet u eerst de instelling Toon klantpictogram inschakelen in de Apparaatinstellingen.

1. Op het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt u op het Klantpictogram onderaan rechts op het scherm.
  2. Klik op de klant om hem toe te voegen aan de bestelling. Om een nieuwe klant aan te maken: zie  Klanten aanmaken.
  3. Klik op Bevestigen. De naam van de klant wordt nu weergegeven op het klantpictogram.

Een klant toewijzen aan een kasticket

1. In Restaurant POS opent u het Betalingscherm voor een bestelling.
  2. Klik op + Klant toevoegen.
  3. Klik op de klant om hem toe te voegen aan de bestelling. Om een nieuwe klant aan te maken: Klanten aanmaken.
  4. Klik op Bevestigen. De naam van de klant wordt nu weergegeven op het kasticket.

Klanten kunnen ook toegevoegd worden aan bestellingen door de snelkoppelingsbalk te gebruiken: zie Snelkoppelingsbalk gebruiken voor meer informatie.