Nieuwe klanten aanmaken in Restaurant Manager

Voeg een klant toe aan uw Lightspeed Restaurant account om:

• Krediet toe te voegen aan hun account
  • Bestellingen toe te wijzen aan hun tab
  • De bezoek- en betalingshistoriek en de favoriete producten van een klant op te zoeken
  • Informatie over de reservatie van een klant op te zoeken
  • Hen aan tafels en bestellingen toe te wijzen

OPMERKING: klanten kunnen in zowel Restaurant Manager als Restaurant POS aangemaakt worden.

Een nieuwe klant aanmaken

1. In Restaurant Manager klikt u op Gebruikers in de bovenste navigatiebalk.
  2. Selecteer de tab Klanten.
  3. Klik op Nieuwe klant.
  4. Vul het veld Klant toevoegen in.
  5. Klik op Opslaan.

OPMERKING: om subproducten toe te voegen, moet u de nieuwe klant opslaan en vervolgens het veld Klant bewerken openen. Zie Klanten bewerken en wissen in Restaurant Manager