Over aan de slag met Order Anywhere

Lightspeed Order Anywhere is momenteel beschikbaar in België en Nederland in de vorm van een add-on die u aan uw bestaande Lightspeed Restaurant-abonnement toe kunt voegen.

Neem contact op met uw verkoop-accountmanager of mail naar sales@lightspeedhq.com voor vragen over het kopen van Order Anywhere.

Ga aan de slag met Order Anywhere door menu's en instellingen in Restaurant Manager te configureren. Maak een nieuw menu aan of optimaliseer een bestaand menu om met Order Anywhere te gebruiken en configureer online bestellen, werknemersmachtigingen en printerinstellingen.

Na deze eerste stappen, kunt u beginnen met de configuratie van de Order Anywhere-backoffice door bestelaccounts aan te maken, betalingen in te schakelen en Order Anywhere-instellingen aan te passen.

Ga naar deze artikelen voor meer informatie over aan de slag gaan met Order Anywhere:

• Een Order Anywhere-menu aanmaken: met menu's bepaalt u uit welke productcategorieën klanten kunnen bestellen. Leer hoe u een nieuw menu aan kunt maken of een bestaand menu kunt optimaliseren om met Order Anywhere te gebruiken.
  • Restaurant Manager-instellingen voor Order Anywhere: personaliseer de Restaurant Manager-instellingen die op Order Anywhere van invloed zijn, zoals of bestellingen in de POS automatisch geaccepteerd worden en of er klantgegevens op orderbonnen geprint wordt.