IRS-rapport

(alleen voor de VSA)

In het scherm IRS-Rapporten kunt u rapporten genereren met betrekking tot toegewezen fooien in een bepaald jaar. Deze informatie kan worden gebruikt voor de formulieren W-2 en 8027.

Toegang tot het rapport

Het IRS-Rapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager.

1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op IRS-Rapporten

Een IRS-rapport genereren

1. Selecteer het Type rapport.

• Formulier W2: geeft een opsplitsing van de toegewezen fooien volgens werknemer weer
    • Formulier 8027: geeft een opsplitsing van het totaal aan toegewezen fooien voor alle werknemers weer die fooien ontvangen hebben
  2. Selecteer het Jaar.
  3. Selecteer het gewenste Formaat voor het rapport.
  4. Klik op Formulier W2 afdrukken of op Formulier 8027 afdrukken.