Maandrapport

Het Maandrapport geeft omzet-, betalings- en btw-gegevens per maand weer.

Toegang tot het rapport

Het Maandrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager.

Toegang tot de pagina Maandrapporten:

1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op Maandrapporten

Het datumbereik instellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

Grafieken

Beweeg de muis over de grafieken om de grafiekdetails te bekijken.

• lijngrafiek van de omzet per maand
  • lijngrafiek van de kastickets per maand
  • percentage taartdiagram dat het gebruik van de betalingstypes weergeeft
  • percentage taartdiagram met de betalingsbedragen volgens betalingstype

Lijst van maandrapporten

• Van: startdatum van het maandrapport
  • Tot: einddatum van het maandrapport
  • Start op: openingstijd van uw zaak
  • Eindigt op: sluitingstijd van uw zaak
  • # Kastickets: aantal kastickets voor de maand
  • # Klanten: totaal aantal klanten verbonden aan de kastickets voor de maand
  • Btw: overzicht van uw inkomsten voor de maand
  • Inkomsten: de totale omzet voor de maand

Het rapport downloaden of afdrukken

• Deze maand: klik op Samenvatting PDF bovenaan het scherm
  • Geselecteerde maand uit de lijst: klik op PDF of CSV voor een maand in de lijst om het rapport te downloaden