Producten toewijzen aan klanten

U kunt gelijk welk aantal gewone producten en producten met korting toewijzen aan een klant. De producten worden automatisch toegevoegd aan een bestelling wanneer de klant geselecteerd wordt. De klant moet al in uw systeem aangemaakt zijn. Zie Klanten aanmaken.

1. In Restaurant Manager klikt u op het bovenste menu op Gebruikers en op de tab Klanten.
  2. Klik op de klant om de klantgegevens te openen.

3. Onder Geavanceerd klikt u op Kies subproducten.

4. Selecteer de producten en klik op Opslaan. Een pictogram van het gekoppelde product wordt naast de klant weergegeven.

Beperkingen

• Alleen producten met korting gedefinieerd als Korting kasticket of Korting kasticket % kunnen aan klanten toegewezen worden.
    • Producten gedefinieerd als Open prijs of Bedrag pop-up kunnen niet aan klanten toegewezen worden.