Details van bestellingen zien

De bestellingenlijst op het Bestellingscherm toont gedetailleerde informatie over een bestelling. De naam van de tafel wordt getoond bovenaan naast de datum en het tijdstip waarop de bestelling werd gedaan. De hoeveelheid van een besteld product evenals de naam en prijs ervan worden weergegeven in een lijst.

Indien van toepassing wordt de btw weergegeven onder de productenlijst.

Het huidige Totale bedrag voor de bestelling wordt weergegeven rechts onderaan de bestellingenlijst.

Bestellingenlijst aanpassen met Apparaatinstellingen

Hoe en wat de bestellingenlijst weergeeft, is afhankelijk van twee instellingen in de sectie OPTIES BESTELLINGSCHERM van de Apparaatinstellingen.

1. De instelling Standaard informatie kasticketitem stelt in wat standaard weergegeven wordt in de linkse kolom.
    • PLU: het unieke product-ID.
    • Gebruiker: de gebruiker die het product ingaf op de bestelling.
    • Klantenstoelen: de stoel waaraan het product toegewezen werd. "Stoel 0" betekent dat het product toegewezen werd aan de tafel in zijn geheel.
    • Tijdstip van modificatie: het laatste tijdstip waarop het product bewerkt werd.
  2. Het inschakelen van de instellingen Toon sorteeropties in bestellingscherm laat de gebruiker toe om te kiezen hoe hij de bestellingenlijst gaat organiseren.
    • Tijdstip: het tijdstip waarop het product toegevoegd werd aan de bestelling.
    • Product: rangschikt de producten alfabetisch.
    • Stoel: rangschikt de producten van de bestelling volgens de stoel waaraan ze toegewezen werden.
    • Gebruiker: rangschikt de producten van de bestelling volgens de gebruiker die ze ingaf in Restaurant POS.
    • Gerecht: rangschikt de producten van de bestelling volgens het toegewezen gerecht. Dit kan later bewerkt worden in de pop-up gerechten.

Voor meer informatie over deze instellingen: zie Apparaatinstellingen.