Omtrent Sequentiële ID's

Om te voldoen aan een specifiek plaatselijk fiscaal beleid (bv. Spanje), kunnen afgedrukte kastickets georganiseerd worden met behulp van unieke Sequentiële ID's.

Om Sequentiële ID's op uw account in te schakelen, moet u contact opnemen met Lightspeed Support

Overwegingen bij het gebruik van Sequentiële ID's

Restaurant Manager

• In het Kasticketrapport zal Sequentiële ID weergegeven worden in plaats van Kasticket ID.
  • U kunt kastickets niet wissen. Dit geldt ook voor tickets gemaakt voordat u overschakelt naar Sequentiële ID's.

Restaurant POS

• Sequentiële ID's vervangen Kasticket ID's. U kunt bijvoorbeeld kastickets zoeken door Sequentiële ID's te gebruiken.
  • Bij het samenvoegen van een kasticket met een Sequentiële ID met een ander kasticket, blijven beide kastickets geregistreerd. Na het samenvoegen zal het originele kasticket nul items hebben.

Afgedrukte kastickets

• Het afgedrukte kasticket zal een Sequentiële ID hebben in plaats van een Kasticket ID.
  • De Sequentiële ID wordt aangemaakt wanneer een bon afgedrukt of gefinaliseerd wordt.