Loyalty-beloningen inruilen

Met Lightspeed Loyalty kunnen uw klanten hun verzamelde punten verzilveren voor beloningen die u op voorhand heeft geconfigureerd in Loyalty Manager (zie Beloningen voor meer informatie). Punten kunnen rechtstreeks in de Restaurant POS-app worden verzilverd voor beloningen. Klanten ontvangen een sms als er een beloning beschikbaar is.

De Loyalty-beloning zelf verschijnt als een product met korting op kastickets en in rapporten. De Loyalty-betaling verschijnt als een betaling met type "Loyalty-account toegewezen" op kastickets en in rapporten. Als een beloning een korting van een bepaald percentage of bedrag in euro‘s op een product is, wordt de korting verrekend op basis van de totale prijs van het product na btw.

Opmerking: als u ooit een kasticket die een Loyalty-verzilvering bevat moet annuleren, dient u ook de punten van de klant handmatig opnieuw toe te voegen vanuit Loyalty Manager.

Punten verzilveren voor een beloning

1. Zorg ervoor dat de beloning die de klant wil ontvangen aan de bestelling is toegevoegd.
  2. Tik in het scherm Betalingen in Restaurant POS op de betaalmethode Loyalty.
  3. De klant kan zijn/haar Punten verzamelen-QR-code presenteren of een beloning in de app selecteren, waardoor een bijbehorende QR-code wordt gegenereerd.
  4. Gebruik de camera van de iPad om de QR-code te scannen. Selecteer, als u de Punten verzamelen-QR-code gebruikt, de gewenste beloning uit de lijst met beschikbare beloningen.
  5. Tik op Klaar
    Opmerking: punten die de klant tegoed heeft van de transactie zullen automatisch worden toegekend na het klikken op Klaar.

OPMERKING: zodra een klant aan een kasticket gekoppeld is, kan hij/zij niet meer worden verwijderd. Bij een fout annuleert u het kasticket en begint u opnieuw met de bestelling.

1. Zorg ervoor dat de beloning die de klant wil ontvangen aan de bestelling is toegevoegd.
  2. Tik in het scherm Betalingen in Restaurant POS op de betaalmethode Loyalty.
  3. Tik op Telefoonnummer gebruiken in de rechterbovenhoek.
  4. Tik op Aanmaken voor een nieuwe klant of op Doorgaan voor een terugkerende klant.
  5. Tik op Beloning inwisselen.
  6. Selecteer de gewenste beloning.
  7. Tik op Klaar
    Opmerking: punten die de klant tegoed heeft van de transactie zullen automatisch worden toegekend na het klikken op Klaar.

OPMERKING: zodra een klant aan een kasticket gekoppeld is, kan hij/zij niet meer worden verwijderd. Bij een fout annuleert u het kasticket en begint u opnieuw met de bestelling.

1. Zorg ervoor dat de beloning die de klant wil ontvangen aan de bestelling is toegevoegd.
  2. Tik in het scherm Betalingen in Restaurant POS op de betaalmethode Loyalty.
  3. Gebruik de camera van de iPad om de QR-code op de Accountkaart van de klant te scannen.
  4. Selecteer de gewenste beloning in de weergegeven lijst met beloningen.
  5. Tik op Klaar
    Opmerking: punten die de klant tegoed heeft van de transactie zullen automatisch worden toegekend na het klikken op Klaar.

OPMERKING: zodra een klant aan een kasticket gekoppeld is, kan hij/zij niet meer worden verwijderd. Bij een fout annuleert u het kasticket en begint u opnieuw met de bestelling.

Tik op Portaallink nogmaals zenden om een sms met een link naar het webportaal opnieuw te verzenden.