Menu’s creëren

Organiseer producten in categorieën en creëer vervolgens menu’s die bestaan uit verschillende categorieën. Categorieën kunnen over menu’s worden gedeeld. Zodra je een specifiek menu gecreëerd hebt, verschijnen enkel producten in dat menu in de Restaurant POS app. Zorg er dus voor dat alle producten die je in de app wilt zien, in een menu gecategoriseerd zijn.

Om een menu te creëren:

1. Klik in Restaurant Manager op Producten > Menu’s > Nieuw menu.
  2. Voer een naam in voor het menu.
  3. Klik op de selectielijst Categorieën en selecteer categorieën die aan het menu toegevoegd moeten worden.
  4. klik op Opslaan.

Als je een zaak hebt met meerdere locaties, moeten er voor elke vestiging aparte menu’s gecreëerd worden in Restaurant Manager.

Om uw menu’s te bekijken:

1. Klik in Restaurant Manager op Producten > Menu’s.
  2. Selecteer het menu dat je wilt bewerken. Om een menu te wissen, klik je op de knop Wissen .

Om een menu te selecteren in Restaurant POS:

1. Klik in het scherm Bestelling op het selectiemenu bovenaan het scherm en selecteer een menu.

Wat is het volgende