Geldlades openen

Als een kassalade toegewezen is aan een Restaurant POS-apparaat, kunt u ze handmatig openen vanop de schermen Tafels, Profiel of Betalingen. De koppeling van de kassalade aan het apparaat gebeurt op basis van de ticketprinter die toegewezen is aan het apparaat. Zie Kassalades aanmaken voor meer informatie.

Vanuit het Profielscherm

1. Tik op Profiel in de navigatiebalk onderaan het scherm.
  2. Tik op de Kassalade-knop.

Vanop het Tafels-scherm

1. Tik op Extra in het Tafels-scherm in Restaurant POS.
  2. Tik op Open kassalade.

Vanuit het Betalingenscherm

1. Tik op het pay_icon.png icoon boven rechts op het Bestellingen-scherm.
  2. Tik op de Open kassalade-knop in de opties onderaan het scherm.

OPMERKING: in gebruikersrollen moeten Geld aan kassalade toevoegen toelaten en Geld uit kassalade nemen toelaten ingeschakeld zijn. Zie Gebruikersrollen toewijzen.