Exact Online aan Lightspeed Accounting koppelen

Lightspeed Accounting-koppelingen zijn gestructureerd rond "winkels" (uw instellingen) zoals gedefinieerd in uw Lightspeed Restaurant-account.

Eenmaal u uw Lightspeed Restaurant-account gekoppeld hebt aan Lightspeed Accounting, kunt u een "winkel" aan een Exact Online-onderneming koppelen. Als u meer dan één "winkel" hebt, kan elke "winkel" ofwel dezelfde Exact Online-ondernemingskoppeling ofwel zijn eigen koppeling hebben.
  1. In Lightspeed Accounting klikt u op Settings > Accounting.
  2. Klik op Exact Online in de lijst met opties.
  3. Selecteer uw land uit de beschikbare opties.accounting_-_exact_online.png
  4. Vul uw Exact Online-credentialen in.
  5. Autoriseer de koppeling tussen Lightspeed Accounting (Shogo) en Exact Online.

Wat volgt?

Ga verder met uw boekhoudingsconfiguraties. Zie Algemene boekhoudopties van Exact Online.