De Mews-integratie configureren

Met de Mews-integratie voor proper management system (PMS) voor Lightspeed Restaurant kunt u kastickets uit de bar en het restaurant direct op de rekeningen van uw klanten in rekening brengen. Met deze integratie kunnen uw gasten aan de kassa voor hun eten en drankjes betalen.

U hebt een Mews-account nodig om de Mews-integratie te gebruiken. Als u nog geen account hebt aangemaakt, ga dan naar Mews om ermee aan de slag te gaan.

• U hebt Omniboost nodig om de Mews-integratie te configureren. Omniboost is een externe integratie waarmee Lightspeed Restaurant verbinding maakt met Mews. Ga naar de Mews-integratiegids voor informatie over de configuratie en instructies.
  • Als u vragen hebt over de configuratie van de Mews-integratie met Omniboost, stuur dan een e-mail naar Omniboost Support via support@omniboost.io.