Opgesplitste kastickets samenvoegen

U kunt kastickets samenvoegen die eerder opgesplitst werden via geselecteerde items of per stoel. Als aan een tafel van zes iedereen zijn deel van de rekening apart wilt betalen behalve stoelen 2 en 3 bijvoorbeeld, kunt u de originele rekening opsplitsen per stoel en dan kasticket 2 samenvoegen met kasticket 3.

1. In het Bestelscherm in Restaurant POS klikt u op het pictogram Betalen. pay_icon.png
  2. Splits de rekening op per stoel of per geselecteerde items.
  3. Bovenaan in het Betalingscherm klikt-en-houdt u het kasticket dat u wilt samenvoegen met een ander.
  4. Klik op het andere kasticket in het menu dat u ermee wilt samenvoegen.
  5. Klik op OK om te bevestigen.