Het cachegeheugen leegmaken

Door het cachegeheugen leeg te maken in Restaurant POS wist u alle gegevens en instellingen die lokaal zijn opgeslagen op het apparaat. Nadat u het cachegeheugen leeggemaakt hebt, worden alle cloudgegevens weer naar het apparaat geladen.

Een voorbeeld van wanneer u het cachegeheugen zou kunnen wissen, is wanneer u updates aangebracht heeft aan Restaurant Manager die geen effect hebben op uw apparaat.

1. In Restaurant POS klikt u op Tools op het Gebruikerscherm.
  2. Klik op Cachegeheugen leegmaken.