Printinstellingen

De Printinstellingen in Restaurant Manager bepalen de functionaliteit in Restaurant POS bij het afdrukken van kastickets en de bar-/keukentickets.

Toegang tot Printinstellingen

1. Klik op Instellingen in het menu links in Restaurant Manager.
  2. Selecteer Printinstellingen
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare instellingen

ALGEMENE PRINTINSTELLINGEN

Specifiek voor het afdrukken via de Lightspeed Restaurant app.

• Verstuur bar- en keukenbestellingen met behulp van één knop
  • Verwittig de keuken bij verandering van een tafel
  • Terug naar vloerplan wanneer producten afgedrukt worden
  • Combineer items met negatieve hoeveelheden bij het afdrukken: als een product een negatieve en een positieve hoeveelheid heeft, is de getoonde hoeveelheid op het ticket ​​de gecombineerde waarde. Bijvoorbeeld "2 Koffie" en "-1 Koffie" zal op kasticket afgedrukt worden als "1 Koffie".
  • Print werkticket bij het uitklokken
WAARSCHUWINGEN

Waarschuwingen in Restaurant POS inschakelen bij het uitvoeren van meerdere acties.

• Waarschuwing bij het afdrukken van tickets vóór het eerst versturen naar de bar/keuken
  • Waarschuwing voor niet-afgedrukte items bij terugkeer naar de view Vloer: een gebruiker wordt gevraagd om alle niet-afgedrukte producten op een open bestelling af te drukken vóór de terugkeer naar de view Vloer in Restaurant POS.
AFRONDING

Geef aan hoeveel decimalen er weergegeven worden voor de prijzen op de kastickets.

• Aantal decimalen
  • Aantal decimalen voor belastingtarieven