Weekrapport

Het Weekrapport toont de inkomsten, betalings- en btw-gegevens per maand.

Toegang tot het rapport

Het Weekrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager. Voor de toegang tot de pagina Weekrapport klikt u op Rapporten > Weekrapporten.

Het datumbereik instellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

• Grafieken

Beweeg uw muis over de grafieken om de grafiekdetails te bekijken.

• lijngrafiek van de ontvangsten per week
    • lijngrafiek van de kastickets per week
    • percentage taartdiagram dat het gebruik van de betalingstypes weergeeft
    • percentage taartdiagram van de betalingsbedragen volgens betalingstype
  • Lijst maandelijkse rapporten
    • Van: startdatum weekrapport
    • Tot: einddatum weekrapport
    • Start om: openingstijd van uw zaak
    • Eindigt om: sluitingstijd van uw zaak
    • # Kastickets: aantal kastickets voor de week
    • # Klanten: totaal aantal klanten verbonden aan de kastickets voor de week
    • Btw: overzicht van uw btw-inkomsten voor de week
    • Inkomsten: totale inkomsten voor de week

Het rapport downloaden of afdrukken

• Deze week: klik op Samenvatting PDF bovenaan het scherm.
  • Geselecteerde week uit de lijst: klik op PDF of CSV voor een week in de lijst om het rapport te downloaden.