Werkrapport

De pagina Werkrapport toont de kloktijden en gewerkte uren van de gebruiker voor de opgegeven periode.

Toegang tot het rapport

Het Werkrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager.

1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op Werkrapporten

Het datumbereik instellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Uitklokken dwingen (alleen admin)

Een admin gebruiker kan alle of geselecteerde gebruikers in de pagina Werkrapporten uitklokken door te klikken op de knop Uitklokken van alle gebruikers dwingen of Uitklokken dwingen voor de gewenste gebruiker.

Inklok- en uitkloktijden bewerken

Om de inklok-/uitkloktijden van een gebruiker te bewerken, klikt u op Bewerken.

Om een werktijd toe te voegen klik op Werktijd Toevoegen.

Om het rapport te downloaden of af te drukken

Klik op Samenvatting PDF/CSV of Gedetailleerde PDF/CSV bovenaan het scherm