Dagrapport

In de pagina Dagrapporten kunt u rapporten op basis van een specifieke datum genereren. Een dagrapport begint en eindigt op het moment dat u als openingstijd van uw restaurant instelt, zie Ondernemingsinstellingen.

Als uw openingstijd bijvoorbeeld 9:00 uur is en u het rapport voor 15 juli uitvoert, zal het dagrapport de gegevens van 15 juli 9:00 uur tot en met 16 juli 9:00 uur bevatten.

Dagrapporten geven restaurant-, bar-, meeneem- en leveringsinkomsten afzonderlijk weer.

Toegang tot het rapport

1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op Dagrapporten

Opmerking: het Dagrapport kan ook afgedrukt of in foto’s bewaard worden vanuit Restaurant POS. Zie Aanmaken van Dag- en Detailrapporten in Restaurant POS.

Het datumbereik instellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

Grafieken

Beweeg de muis over de grafieken om de grafiekdetails te bekijken.

• lijngrafiek inkomsten per uur
  • lijngrafiek kastickets per uur
  • percentage taartdiagram dat het gebruik van de betalingstypes weergeeft
  • percentage taartdiagram met de betalingsbedragen volgens betalingstype

Lijst Dagrapport

• Datum: datum van het rapport
  • Start op: openingsuur van de werkdag
  • Eindigt op: sluitingsuur van de werkdag
  • # Kastickets: aantal gemaakte kastickets op die dag
  • # Klanten: totaal aantal klanten gelinkt aan kastickets op die dag
  • Inkomsten: de totale inkomsten voor die dag
  • Fooien: het totale bedrag aan fooien verzameld op die dag
  • Btw: overzicht van de btw-bedragen volgens belastingtarief.

Het rapport downloaden of afdrukken

• Huidige dag: download het rapport voor de huidige dag door te klikken op Samenvatting PDF of Detail PDF bovenaan het scherm.
  • Geselecteerde dag uit de lijst: klik op Samenvatting PDF, Detail PDF of CSV voor een dag in de lijst om het rapport te downloaden.

Omzetgegevens wissen

In de kolom Actie klikt u op Wissen om de omzetgegevens voor die dag te wissen.

Omzetgegevens wissen is niet toegestaan ​​in bepaalde regio's.