Opgesplitste rekeningen printen

Na het opsplitsen van de rekeningen van een tafel kunt u onmiddellijk alle kastickets voor de tafel printen.

OPMERKING: voor u opgesplitste rekeningen kunt printen in Restaurant POS, moet u eerst een betalingstype Print alle opgesplitste kastickets aanmaken in Restaurant Manager. Zie Opgesplitste rekeningen instellen voor meer informatie.

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt u op het pictogram Betalen. pay_icon.png
  2. In het Betalingscherm klikt u op de knop Print alle opgesplitste kastickets.