Productvoorraad wijzigen in Restaurant Manager

U kunt voorraad toevoegen of verwijderen via de productenpagina, de productrapporten en in Restaurant POS. Controleer voordat u de voorraad aanpast of voorraadbeheer is ingeschakeld. U kunt voorraadbeheer inschakelen voor een hele categorie, een enkel product of alle producten.

Voorraad wijzigen via de productlijstweergave

Gebruik de productlijstweergave om de voorraad van een enkel product of meerdere producten tegelijkertijd te wijzigen.

1. Klik in de Restaurant Manager op Producten en selecteer een categorie.
  2. Klik op het List_Icon.png pictogram bovenaan het scherm.
  3. Om alle producten te bekijken, selecteert u Toon alle producten.
  4. Om de voorraad van een product te wijzigen, selecteert u het bijbehorende selectievakje, voert u een hoeveelheid in het vakje Stock amount in en klikt u vervolgens op - of +.
  5. Om de voorraad van meerdere producten met dezelfde hoeveelheid te wijzigen, selecteert u meerdere selectievakjes, voert u een hoeveelheid in en klikt u vervolgens op - of +.

Voorraad wijzigen via de pop-up Product bewerken

1. Klik in Restaurant Manager, op Producten.
  2. Klik op een product om de pop-up Product bewerken te openen en klik vervolgens op de pijl Advanced_Arrow.png om Geavanceerde  opties te openen.
  3. Scrol naar beneden tot u bij Voorraadbeheer inschakelen  komt. Schakel deze instelling in indien deze nog niet ingeschakeld is.
  4. Voeg voorraad toe of trek voorraad af door een hoeveelheid in het tekstveld naast de + of de - in te voeren. Het resultaat van uw toevoeging of aftrekking verschijnt automatisch naast het =-teken.
  5. Nadat u de voorraad heeft aangepast, klikt u op Ok om de wijziging op te slaan.

Voorraad wijzigen via de productrapporten

1. Klik in Restaurant Manager, op Rapporten.
  2. Klik op Productrapporten.
  3. Zoek naar het product waarvan u de voorraad wil wijzigen en klik vervolgens op de huidige hoeveelheid in de kolom Huidige voorraad.
  4. Wijzig de hoeveelheid voorraad in de pop-up Voorraad bewerken.
  5. Klik op Ok om de wijzigingen op te slaan.

Voorraad wijzigen in Restaurant POS

Een gebruiker die de toestemming Voorraad bewerken in App toestaan ingeschakeld heeft, kan de voorraad aanpassen in Restaurant POS. Zie De productvoorraad wijzigen in Restaurant POS voor meer informatie.