Tekenen op Apparaat

Met de Tekenen op Apparaat-functie kunnen klanten een percentage voor hun fooi kiezen en rechtstreeks op het apparaat tekenen nadat er een betaling verwerkt is. Tekenen op Apparaat kan samen worden gebruikt met kaartvegers en betalingen ter plaatse.

Tekenen op Apparaat inschakelen

Om tekenen op Apparaat in te schakelen:

1. klik op Apparaten > Instellingen Restaurant App in Restaurant Manager.
  2. selecteer het apparaatprofiel dat je voor Tekenen op Apparaat wilt gebruiken.
  3. scrol omlaag naar Betalingen en Fooien.
  4. klik op het keuzelijstmenu en selecteer Tekenen op Apparaat.
  5. Optioneel kan je op het selectievakje klikken om Melding voor Fooi in te schakelen. Na het inschakelen kan je de waarden voor het percentage van de fooi bewerken door op het veld bedrag te klikken. Deze voorgestelde bedragen voor fooien zullen worden weergegeven boven het veld handtekening op het scherm Tekenen op Apparaat in de Restaurant POS-app.

Tekenen op Apparaat gebruiken

Na het verwerken van een kredietkaart (veger) of betaling ter plekke, zal het scherm Tekenen op Apparaat worden weergegeven. Geef het apparaat aan de klant en laat hem een percentage voor de fooi kiezen (als Melding voor Fooi is ingeschakeld) en met een vinger op het apparaat tekenen.

Een handtekening bekijken

Om een handtekening te bekijken nadat deze werd vastgelegd:

1. klik in Restaurant Manager op Rapporten Kassabonnen.
  2. Zoek de kassabon met de handtekening die je wilt bekijken en klik op Bekijken.
  3. Zweef over het ictogram om de handtekening te bekijken.