Waarschuwingsmeldingen voor afhaal- en leveringsbestellingen

Je kunt waarschuwingen laten klinken wanneer er een nieuwe afhaal-/leveringsbestelling wordt ontvangen. Zorg ervoor dat het volume voor waarschuwingen op je iPad juist is ingesteld.

Om waarschuwingsmeldingen in te schakelen:

1. In Restaurant Manager klik op Apparaten > Restaurant-appinstellingen.
  2. Scrol naar beneden naar Algemene instellingen.
  3. Onder Waarschuwingsmelding voor nieuwe afhaal-/leveringsbestellingen, klik op het drop-downmenu.
  4. Selecteer een van beide:
    • Geen waarschuwing
    • Geef een waarschuwingsmelding als er een nieuwe bestelling wordt aangemaakt
    • Herhaal de waarschuwingsmelding totdat alle nieuwe bestellingen zijn geaccepteerd

Om het volume voor meldingen op je iPad juist in te stellen:

1. Ga op de iPad naar Instellingen > Geluiden.
  2. Verhoog het volume van Beltoon en meldingen tot het maximum.