Verhoogde toelatingen gebruiken

De functie Verhoogde toelatingen is een goede manier om een gebruiker snel toegang te geven tot een bestelactie die hij anders niet zou kunnen uitvoeren.

Vooraleer verhoogde toelatingen te gebruiken, stelt u het volgende in:

• Een gebruiker voor wie Verhoogde toelatingen toelaten ingeschakeld is in de bijkomende gebruikersrollen. Bijvoorbeeld een restaurantmanager. Zie Gebruikersrollen toewijzen.
  • Een gebruiker voor wie Verhoogde toelatingen toelaten evenals bepaalde toelatingen voor bestelopties niet ingeschakeld is in de bijkomende gebruikersrollen. Bijvoorbeeld een kelner die geen kortingen mag toepassen.

Om verhoogde toelatingen te gebruiken:

1. Log in op Restaurant POS als een gebruiker voor wie Verhoogde toelatingen toelaten niet ingeschakeld is.
    2. Op het Bestellingscherm opent u het menu Itemopties voor een bestelitem. Zie Bestelitems bewerken voor meer informatie.
    3. Selecteer een actie waarvoor u geen toelating hebt, aangeduid door een Slotpictogram.

4. Een pop-up Autorisatie vereist verschijnt. Een gebruiker met de gebruikersrol Verhoogde toelatingen toelaten moet zijn pincode ingeven.

5. Voer de actie verder uit zoals gewoonlijk.