Een lijst van producten bekijken

Restaurant Manager biedt een volledige lijst van uw producten zodat u ze kunt sorteren op categorie, product-ID, naam, belastingtarief, barcode of voorraadniveau. U kunt ook voorraad toevoegen en aftrekken. Zie Voorraad toevoegen en verwijderen en verwijderen.

1. In Restaurant Manager op het scherm Producten klikt u op de tab Product.
  2. Klik op het lijstpictogram bovenaan het scherm.

3. Selecteer Toon alle producten in tabel.
  4. Sorteer op Categorie, Product-ID, Productnaam, Belastingtarief, Barcode of Voorraadniveau door te klikken op de corresponderende kolomkop.