Voorraad toevoegen en verwijderen

Vanuit de view Productlijst kunt u voorraad toevoegen en aftrekken.

1. Op het bovenste menu in Restaurant Manager klikt u op Producten, en vervolgens klikt u op de tab Product.
  2. Klik op het lijstpictogram bovenaan het scherm en selecteer het aankruisvakje Alle producten in tabel weergeven.
  3. Voor elk product waarvan u de voorraad wilt wijzigen, klikt u op zijn aankruisvakje en past u vanuit het venster Voorraadniveau de voorraad aan.