Geschiedenis geldlade bekijken

Een gebruiker voor wie de relevante gebruikerstoelatingen ingeschakeld zijn, kan de geschiedenis bekijken van het geld dat toegevoegd/verwijderd werd in de geldlade op datum.

OPMERKING: de gebruikerstoelatingen Geld toevoegen aan geldlade toelaten en Geld verwijderen uit geldlade toelaten moeten ingeschakeld zijn. Zie Gebruikersrollen toekennen.

1. Open de pop-up Gebruikersprofiel in Restaurant POS.
  2. Klik op Geldlades
  3. Als er meerdere geldlades zijn, selecteer dan diegene waarmee u wilt werken.
  4. Klik op de knop Opties.
  5. Gebruik de < en > knoppen om de getoonde datum te wijzigen.