Geschiedenis geldlade bekijken

Een gebruiker voor wie de relevante gebruikerstoelatingen ingeschakeld zijn, kan de geschiedenis bekijken van het geld dat toegevoegd/verwijderd werd in de geldlade op datum.

OPMERKING: de gebruikerstoelatingen Geld toevoegen aan geldlade toelaten en Geld verwijderen uit geldlade toelaten moeten ingeschakeld zijn. Zie Gebruikersrollen toekennen.

To view cash drawer history

1. Tik op Profiel in de navigatiebalk onderaan het scherm.
  2. Klik op Geldlades
  3. Als er meerdere geldlades zijn, selecteer dan diegene waarmee u wilt werken.
  4. Tik op Geschiedenis.
  5. Gebruik de pijlen om een andere datum te kiezen.
  6. Veeg op en neer om te scrollen door de lijst met kassaladeacties.