Elementair bestellen op een iPad

Dit is een overzicht van de elementaire stappen om een bestelling te verwerken in Restaurant POS.

1. In Restaurant POS klikt u op het Tafelscherm op een tafel om een nieuwe bestelling te starten. Het scherm Bestellen verschijnt.

2. Klik op een categorie om de producten erin te tonen.
  3. Klik op een product om het toe te voegen aan de bestelling. Het product verschijnt nu in de lijst bestellingen met zijn code, hoeveelheid, naam en prijs.

OPMERKINGEN:

4. Nadat u de producten voor de bestelling geselecteerd heeft, zendt u de bestelling naar de bar of de keuken door te klikken op de Zend-Bar of Zend-Keuken knoppen op de navigatiebalk bovenaan. Nadat een product verzonden werd, wordt het uitgegrijsd op de lijst bestellingen.

OPMERKING: wanneer u gerechtennummers specifieert voor uw categorieën/producten, verschijnt er een pop-up gerechten wanneer u een bestelling print naar de keuken. Voor meer informatie over de  pop-up gerechten, zie Gerechten sorteren en opslaan. Nadat u de bestelling bevestigd of bewerkt hebt, klikt u op Print om de bestelling naar de keuken te sturen.

5. Klik tenslotte op de knop Betalen op de navigatiebalk bovenaan om een betaling voor de bestelling te verwerken. Voor meer informatie, zie Betalingen en fooien ontvangen.