Kitchen gebruiken

Wanneer een bestelling via Restaurant POS naar de keuken wordt gestuurd, verschijnt deze automatisch als ticket in het bijbehorende Kitchen-schermprofiel. Bekijk de instellingen voor de Kitchen-app om in te stellen in welke volgorde itemtypes op Kitchen-tickets worden weergegeven.

Elk afzonderlijk kasticket in Restaurant POS wordt als een afzonderlijk ticket weergegeven in Kitchen.

Let op: op dit moment is Lightspeed Kitchen alleen beschikbaar in het Engels.

Dynamic Kitchen view.png

Meer over Kitchen-tickets

De tickets tonen niet alleen de bestelde items, maar ook de tafelnaam of het tafeltype, kasticket-ID, server- of klantnaam, afhaaltijd en de tijd die is verstreken sinds de oorspronkelijke bestelling werd geplaatst.

Kitchen-tickets kunnen een van deze drie actieve statussen hebben:

1. New (Nieuw) (grijs): Geeft aan dat er een nieuwe bestelling is binnengekomen van Restaurant POS. De nieuwe tickets blijven knipperen totdat ze handmatig naar de volgende bereidingsstatus worden verplaatst.
  2. Preparing (Bereiden) (oranje): Geeft aan dat de bestelling actueel wordt bereid.
  3. Done (Gereed) (groen): Geeft aan dat de bestelling gereed is en naar de klant kan.

Het keukenpersoneel gebruikt het Kitchen-scherm om bereidingsstatussen te wijzigen, te prioriteren of op ticketdetails in te zoomen. De acties waarmee het keukenpersoneel door Kitchen navigeert verschilt lichtjes, afhankelijk van of er een monitor met touchscreen, een toetsenbord of een bump bar wordt gebruikt. In het volgende gedeelte kan je onder meer lezen hoe je in Lightspeed Kitchen navigeert en hoe je een touchscreen, toetsenbord of bump bar hierbij gebruikt.

De volgende stap

Leer het bestellingenscherm kennen en leer hoe ticket worden weergegeven of gefilterd.