Wisselen van vloer

In Restaurant POS kunt u snel wisselen van vloer om toegang te krijgen tot alle tafels in uw restaurant.

Voor meer informatie over vloeren: klik op Vloeren aanmaken

Wisselen van vloer op een iPad

1. Helemaal bovenaan in het scherm Tafels klikt u op de knop Vloer.
  2. Selecteert u de vloer uit de dropdownlijst.

OPMERKING: als er slechts twee vloeren zijn, gaat u na klikken op deze knop automatisch naar de andere vloer.

Wisselen van vloer op een iPhone/iPod

1. Tik bovenin het scherm Tafels op de naam van de vloer waar u zich momenteel bevindt.
  2. Selecteer de vloer met welke u wilt wisselen uit het menu.

OPMERKING: Als er slechts twee vloeren zijn, wisselt u automatisch met de andere vloer wanneer u op deze knop tikt.