Geld toevoegen en verwijderen

Gebruikers met de gepaste toelatingen kunnen geld toevoegen aan en verwijderen uit een geldlade en de actie registreren in Restaurant POS. De actie wordt getraceerd in Geldladerapporten.

OPMERKING: de gebruikerstoelatingen Toelaten geld toevoegen aan geldlade en Toelaten geld verwijderen uit geldlade moeten ingeschakeld zijn. Zie Gebruikersrollen toekennen.

Geld toevoegen en verwijderen

1. Open de pop-up Gebruikersprofiel in Restaurant POS.
  2. Klik op Geldlades.
  3. Als er meerdere geldlades zijn, selecteer dan diegene waarmee u wilt werken.
  4. Geef het geldbedrag in.
  5. Geef een reden op in het tekstveld.
  6. Klik op Geld toevoegen of op Geld verwijderen.