Je webportaal beheren

Op het webportaal kunnen je klanten hun puntensaldo controleren, beschikbare beloningen bekijken en hebben ze toegang tot een QR-code die ze kunnen gebruiken om punten in te ruilen.

Het webportaal is toegankelijk via een link die naar klanten wordt verzonden als ze zich de eerste keer aanmelden bij het Loyaliteitsprogramma.

De link naar het webportaal opnieuw verzenden

De link voor het webportaal kan opnieuw worden verzonden via de Restaurant Kassasysteem-app.

1. Klik, op het scherm Betalingen, op het type Loyaliteitbetaling.
  2. Geef het telefoonnummer van de klant in of scan zijn QR-code.
  3. Tik op Portaallink opnieuw verzenden. De URL van het webportaal zal opnieuw naar de klant worden verzonden in een tekstbericht.

Je webportaal aanpassen

Het webportaal kan worden aangepast om overeen te komen met je merk. Neem contact op met Lightspeed Support om wijzigingen van het design van je webportaal aan te vragen.

De volgende elementen van het webportaal kunnen worden aangepast:

• afbeelding tijdens het laden van het scherm
  • afbeelding op het startscherm
  • kleuren
  • Apple wallet achtergrondafbeelding
  • Afbeelding Apple wallet hoofding