Bestel- en weergave-instellingen personaliseren

Voeg een bereidingstijd en bannerafbeelding aan Order Anywhere-pagina's toe om voor klanten het uiterlijk en de werking te personaliseren. Door de bereidingstijd weten klanten hoelang het gemiddeld duurt om hun bestelling klaar te maken. Met de afbeelding kunt u een logo, een foto van het restaurant of wat u dan ook wenst aan de klant laten zien.

Inhoudsopgave:

Bestelinstellingen configureren

Configureer bestelinstellingen om klanten te informeren over de bereidingstijd van hun bestelling, zodat ze weten wanneer ze deze af kunnen halen. Deze informatie verschijnt boven in de klantgerichte Order Anywhere-pagina voor Afhaling-profielen.

1. Log in bij de Order Anywhere-backoffice. Zie Inloggen bij Order Anywhere voor hulp.
  2. Klik op Instellingen in de navigatiebalk.
  3. Selecteer Bestelinstellingen.
  4. In het veld Gemiddelde tijd voor maaltijdbereiding instellen voert u het aantal minuten in dat het restaurant nodig heeft om een maaltijd klaar te maken, of maak gebruik van de plus- en minknoppen om veranderingen aan te brengen.
    • Als dit groter dan 0 is, zien de klanten het volgende: De voorbereidingstijd is momenteel # min.
    • Als dit nul is, zien de klanten: Bestellingen kunnen meteen worden afgehaald.
    • Als u dit leeg laat, zien de klanten: Neem contact op met het restaurant voor het tijdstip van afhaling.
  5. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Weergave-instellingen personaliseren

Voeg een bannerafbeelding aan de koptekst van Order Anywhere-pagina's toe om voor klanten het uiterlijk en de werking te personaliseren. Voeg een logo toe, een foto van het restaurant of wat u dan ook aan de klant wil laten zien.

Opmerking: Alleen JPG- en PNG-afbeeldingen met een bestandsgrootte van minder dan 1 MB worden ondersteund. We bevelen een minimale resolutie van 1080 px aan.

1. Log in bij de Order Anywhere-backoffice. Zie Inloggen bij Order Anywhere voor hulp.
  2. Klik op Instellingen in de navigatiebalk.
  3. Selecteer Weergave.
  4. Sleep een afbeeldingsbestand naar het vak Afbeelding of klik op het vak om in uw bestanden naar de afbeelding te zoeken.
  5. Vink de vakjes aan om de afbeelding weer te geven op de profielen Afhaling, Tafel, en/of Door het menu bladeren.
  6. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.