Inloggen bij Order Anywhere

Log in bij de Order Anywhere-backoffice om alle aspecten van klantgerichte Order Anywhere-pagina's te beheren, waaronder het aanmaken van bestelprofielen, het invoeren van bedrijfsinformatie en openingstijden en het instellen van betalingen.

1. Ga naar https://mylightspeed.app.
  2. Klik op Log in to your account.

3. Selecteer Lightspeed Restaurant POS (L-series) en klik vervolgens op Doorgaan naar inlogpagina.
  4. Voer de inloggegevens van de beheerder van Restaurant Manager in.
  5. Klik op Inloggen.
  6. Selecteer Toestaan om Order Anywhere toegang tot uw Lightspeed-account te geven en rond het inloggen af.

Wat nu?

• Voer de bedrijfsinformatie in die op de bestelpagina's weergegeven wordt en stel in in welk tijdsblok het restaurant online bestellingen accepteert.
  • Schakel online en betalingen in het restaurant in, zodat uw klanten voor bestellingen kunnen betalen die via Order Anywhere geplaatst zijn.
  • Maak profielen aan om te bepalen of klanten bestellingen kunnen plaatsen voor hier aan tafel opeten en afhaling, of alleen het menu kunnen bekijken en geen mogelijkheid tot online bestellen hebben.
  • Personaliseer optionele bestel- en weergave-instellingen om een gemiddelde bereidingstijd en bannerafbeelding aan bestelpagina's toe te voegen.
  • Leer na de configuratie hoe u Order Anywhere kunt gebruiken en beheren.