Over Order Anywhere

Lightspeed Order Anywhere is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België.

Lightspeed Order Anywhere is een platform voor online bestellen dat ook geschikt is voor de mobiele telefoon en rechtstreeks geïntegreerd is met de Restaurant POS-app. Met Order Anywhere kunnen klanten afhaalbestellingen plaatsen, hier opeten-bestellingen plaatsen vanuit het restaurant, of gewoon door het menu bladeren, allemaal vanaf hun eigen apparaat.

Order Anywhere bevat vele functies die het bestelproces voor restaurant en klant verbeteren, waaronder:

• online betalingen met krediet- of bankkaart en betalingen in de winkel met contant, kredietkaart, bankkaart of cadeaubon;
  • gepland bestellingen afhalen of onmiddellijk bestellingen afhalen;
  • mogelijkheid om opmerkingen in te voeren, bestek aan te vragen en een fooi toe te voegen tijdens het plaatsen van een bestelling.

Opmerking: Order Anywhere is een add-on die u aan uw bestaande Lightspeed Restaurant-abonnement toe kunt voegen. Neem contact op met uw verkoop-accountmanager of mail naar sales@lightspeedhq.com voor vragen over het kopen van Order Anywhere.

Ga naar de volgende artikelen en leer hoe u met Order Anywhere aan de slag kunt en hoe u het platform in kunt stellen, gebruiken en beheren:

Aan de slag

Leer hoe u een online menu aan kunt maken en in Restaurant Manager de instellingen voor online bestellingen kunt configureren voordat u bij de Order Anywhere-backoffice inlogt.

Configuratie

Na de eerste stappen, logt u in bij de Order Anywhere-backoffice om bedrijfsinformatie in te voeren, online en betalingen in het restaurant in te schakelen, bestelaccounts aan te maken en de bestelpagina aan te passen.

Gebruik en beheer

Nu de configuratie voltooid is, is het tijd om te leren hoe klanten Order Anywhere gebruiken om bestellingen te plaatsen en het menu te bekijken, hoe u deze bestellingen verwerkt en hoe u Order Anywhere-functies beheert.