Uurrapport

Het Uurrapport geeft de gegevens met betrekking tot de tafelbestellingen weer opgesplitst volgens uur.

Toegang tot het rapport

Het Uurrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager.

1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op Uurrapporten

Het datumbereik instellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

• Grafieken

Beweeg de muis over de grafieken om de grafiekdetails te krijgen.

• lijngrafiek inkomsten per uur
    • lijngrafiek kastickets per uur
    • percentage taartdiagram dat het gebruik van de betalingstypes weergeeft
    • percentage taartdiagram met de betalingsbedragen volgens betalingstype
  • Uurrapport
    • Start op: starttijd van het uurrapport
    • Eindigt op: eindtijd van het uurrapport
    • #Kastickets: totaal aantal kastickets in dat uur
    • Btw: overzicht van de btw-bedragen volgens belastingtarief
    • Inkomsten: totale omzet van alle kastickets in dat uur

Uurdetails bekijken

Klik op een item uit de lijst om de Uurdetails te bekijken.

Het rapport downloaden of afdrukken

Klik op Samenvatting PDF of CSV bovenaan het scherm.