Over vloeren en tafels

In Restaurant POS worden vloeren gebruikt om uw tafels in groepen te organiseren. Hoewel u in de app slechts met één vloer tegelijkertijd kunt werken, kunt u gemakkelijk tussen de verschillende vloeren schakelen. U kunt ook de configuratie van de vloeren en tafels rechtstreeks in de app bewerken.

Tafels worden gebruikt om bestellingen te groeperen. De status van een tafel worden weergegeven op het scherm Tafels en het scherm Bestellingenlijst