Bestellingen overbrengen en samenvoegen

U kunt orders overzetten van een tabblad of tabel naar een andere open tafel, of bestellingen samenvoegen uit twee bezette tabellen. Als een klant van de bar waar hij drank bestelde, naar een restauranttafel gaat bijvoorbeeld, kunt u de bestellingen overbrengen. Alleen tafels met bestelde items kunnen samengevoegd of overgebracht worden.

1. Tik in het scherm Bestelling op de knop Actiepaneel.  actions_panel-button.png
  2. Tik op Ticket overbrengen.
  3. Selecteer de tafel naar welke u het ticket wilt overbrengen.
  4. Als de tafel reeds in gebruik is, wordt u gevraagd of u de tickets wilt Samenvoegen.