Toelatingen voor Lightspeed Accounting instellen

Lightspeed Accounting biedt een naadloze integratie van uw Lightspeed Restaurant-gegevens in uw boekhoudsysteem. Om Lightspeed Accounting in te schakelen, moet u contact opnemen met Lightspeed Support en de volgende toelatingen hebben in Lightspeed Restaurant:

• Admin of Manager gebruikersaccount met alle toelatingen ingeschakeld (aanbevolen).
  • Een gebruiker aan wie een aangepaste reeks toelatingen is toegekend waarbij alle toelatingen worden geselecteerd.

Om uw werknemersrechten te verifiëren en/of te configureren:

1. Klik in Restaurant Manager op Users > Users.
  2. Selecteer de werknemer.
  3. Wijs hem toe als een Manager in het veld Type Gebruiker of klik op Edit Roles en ken hem alle toelatingen toe.