In- en uitklokken

Gebruikers kunnen in- en uitklokken in Restaurant POS om hun shifts te traceren met het oog op rapportering.

• De systeem admin kan ook andere gebruikers in- en uitklokken in het scherm Werkrapport in Restaurant POS. Zie Werkrapport.
  • Een gebruiker kan ook andere gebruikers uitklokken en tafels sluiten door Einde van de dag te gebruiken. Zie Einde van de dag gebruiken.

In- en uitklokken op een iPad

1. In het Vloerscherm klikt u op de knop Gebruiker selecteren.

2. In het venster Gebruikersinformatie klikt u op Inklokken of Uitklokken.

In- en uitklokken op een iPhone/iPod

1. In Restaurant POS gaat u naar het venster Gebruikersinformatie door de groene balk onderaan in het Vloerscherm naar boven te swipen.

2. Klik op Inklokken of Uitklokken.