De iPad-standaard van Vault Pro klaar voor gebruik maken

De Vault Pro-iPad-standaard biedt een gelikt ontwerp dat uw apparaat beschermt voor de beste gebruikservaring. Om de Vault Pro-iPad-standaard klaar voor gebruik te maken, plaatst u de iPad in de standaard, leidt u de Lightning-naar-USB-kabel door het kabelbeheersysteem en monteert u de STABILITY-draaiplaat.

Wat u nodig hebt

• Uw iPad
  • De Vault Pro-iPad-standaard
  • Een Lightning-naar-USB-kabel
  • De STABILITY-draaiplaat
  • Een inbussleutel (inbegrepen bij de Vault Pro-iPad-standaard)

Een iPad in de Vault Pro-iPad-standaard plaatsen

Zo plaatst u een iPad in de Vault Pro iPad-standaard:

1. Plaats de standaard met de houder naar beneden.
  2. Verwijder de vier schroeven in de hoeken aan de achterkant van de houder.
  3. Maak de achterkant van de houder los van de voorkant van de houder.
  4. Plaats de iPad zodanig in de voorkant van de houder dat de oplaadpoort van de iPad bij de opening van de houder zit en dat het scherm naar de voorkant van de standaard is gericht.iPad_enclosure.jpeg
  5. Plaats de achterkant van de houder terug op de voorkant van de houder.
    Bij de lange sleuf zit de camera van de iPad en bij de korte sleuf de oplaadpoort.
  6. Schroef de vier schroeven in de hoeken weer vast in de houder.Back_of_iPad_stand.jpeg

Zodra u de iPad in de Vault Pro iPad-standaard hebt geplaatst, kunt u een Lightning-naar-USB-kabel erdoor leiden.

Een Lightning-naar-USB-kabel door de Vault Pro-iPad-standaard leiden

Dankzij het kabelbeheersysteem van de Vault Pro-iPad-standaard ontstaat een gelikte uitstraling bij het opladen van de iPad of het verbinden ervan met een USB-compatibele kasticketprinter.

Om een Lightning-naar-USB-kabel door de Vault Pro-iPad-standaard te leiden:

1. Plaats de iPad-standaard met de voet naar links gericht en het iPad-scherm naar rechts gericht.iPad_facing_right_and_base_of_the_stand_facing_left.jpeg
  2. Til de onderkant van de afdekking van het kabelbeheer naar boven.Base_of_wire_management_cover_upwards.jpeg
  3. Plaats de iPad met het iPad-scherm naar beneden gericht en de voet nu naar rechts gericht.iPad_screen_facing_down.jpeg
  4. Verwijder de bovenste afdekplaat van het kabelbeheer van de montageplaat door deze naar rechts te trekken.Pull_management_cover.jpeg
  5. Verbind de Lightning-naar-USB-kabel met de oplaadpoort van uw iPad.
  6. Leid de Lightning-naar-USB-kabel door de opening aan de zijkant van de bovenste afdekplaat van het kabelbeheer.
  7. Haal de Lightning-naar-USB-kabel door de bovenste opening van de afdekplaat van het kabelbeheer.Route_Lightning_to_USB_cable.jpeg
  8. Plaats de bovenste afdekplaat van het kabelbeheer weer op de montageplaat door deze naar links te duwen.
  9. Plaats de iPad-standaard weer met de voet naar links en het iPad-scherm naar rechts.
  10. Verbind de onderste afdekplaat van het kabelbeheer met de bovenste afdekplaat van het kabelbeheer.
  11. Leid de Lightning-naar-USB-kabel door de opening aan de zijkant van de onderste afdekplaat van het kabelbeheer.

Als uw toonbank een gat voor kabelbeheer heeft, kunt u de kabel door de onderkant van de voet leiden.

12. Druk op de onderste afdekplaat van het kabelbeheer totdat deze vastklikt.

Zodra u een Lightning-naar-USB-kabel door de Vault Pro-iPad-standaard hebt geleid, kunt u de Vault STABILITY-draaiplaat monteren.

De Vault STABILITY-draaiplaat monteren

Met de Vault STABILITY-draaiplaat kunt u een iPad tot 180 graden draaien, zodat klanten en werknemers het POS-scherm makkelijk vanuit meerdere hoeken kunnen gebruiken.

Zo monteert u de Vault STABILITY-draaiplaat:

1. Leg de draaiplaat neer.
  2. Schroef debovenste dop los met de meegeleverde inbussleutel.
  3. Verwijder de plaatklem (metalen ring) van het midden van de draaiplaat en zet deze apart.
  4. Plaats de iPad in de draaiplaat zodat de klem van de standaard ronddraait zoals u wilt.Rotation_base.png.

Om de opening van de draaiplaat zit een ring die aan een kant verhoogd is (rood op de afbeeldingen). Afhankelijk van de manier waarop u de draaiplaat op de iPad-standaard monteert, kunt u -90 tot 90 graden of 180 met de klok mee of 180 graden tegen de klok in draaien.

5. Plaats de plaatklem op het midden van de draaiplaat om de iPad-standaard vast te zetten.
  6. Plaats de bovenste dop terug op de draaiplaat.
  7. Draai de bovenste dop vast met de inbussleutel.

Zodra u de Vault STABILITY-draaiplaat hebt gemonteerd, is uw iPad klaar voor gebruik.